
- Dostupnosť: Skladom
- Kód produktu: ORF003
Čo je kávový kolagén? Dokonale rozpustný, ľahko a rýchlo rozmiešaný vitamínový kolagénový prášok, ktorý si môžete primiešať do každodennej kávy alebo akéhokoľvek iného nápoja a užívať si jeho blahodarné účinky.
Bojíte sa, že Coffee Collagen pokazí chuť vašej kávy? Nemusíte sa báť! Do kávy dostanete kolagén, ktorý nemá ŽIADNU pachuť, nehrudkuje, rýchlo a ľahko sa rozpúšťa a obsahuje aj vitamíny!
NIE je to káva, ale vitamínový kolagénový prášok, ktorý si môžete pridať do svojej obľúbenej kávy a vychutnať si lahodnú karamelovú chuť obohatenú o zložky Beauty Complex:
- Kolagén pre zdravie kĺbov, pokožky a vlasov, tým spomalíte proces starnutia
- Vitamín E, Biotín (vitamín B7), s ktorými podporíte krásu pokožky, vlasov a nechtov,
- Inulín – prebiotikum, ktoré zefektívňuje vstrebávanie vitamínov a kolagénu.
Zloženie v 1 krabičke/1 mesačná dávka na 30-60 káv: hydrolyzované peptidy hovädzieho kolagénu (300g/krabička), inulín (15g/krabička), aróma, DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), biotín (vitamín B7)
Denná dávka: hydrolyzovaný hovädzí kolagénový peptid - 10 000 mg, vitamín E 6 mg, biotín (vitamín B7) 50 µg, inulín 500 mg
Informácie o alergénoch: Neobsahuje alergény. Vyrobené v závode, ktorý spracováva mlieko, vajcia, sóju, ryby a arašidy.
Odporúčaná denná dávka: 10,6 g
Nutričná hodnota v 100g výrobku:
- Energia: 1496kJ/353kcal
- Tuky: 0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
- Sacharidy: 1,3g - z toho cukry 0,6g
- Vláknina: 4,3 g
- Bielkoviny: 85 g
- Soľ: 0 g
- Hydrolyzovaný hovädzí kolagén: 94 g
- Inulín: 4,7 g
- Vitamín E: 113 mg
- Biotín: 471 ug
Účinky jednotlivých zložiek
- Hovädzí kolagén 10 000 mg/denná dávka- Prečo je najlepší? Kolagén sa vyrába zo spojivového tkaniva zvierat (hovädzie, bravčové, kuracie, ryby). Najviac preskúmané a overené výsledky možno spájať s hovädzím kolagénom, je najkomplexnejší a obsahuje najviac typov kolagénu, ktoré ľudské telo potrebuje.
- Hydrolyzovaný peptid - To znamená, že kolagén extrahovaný z vody a rozštiepený, sa najlepšie využíva vo forme peptidu, preto je pre telo najlepšie stráviteľný, funguje rýchlejšie, dobre sa vstrebáva a pomáha naštartovať prirodzenú tvorbu kolagénu. Coffee Creamer Kávécollagén obsahuje prémiový brazílsky hovädzí kolagén.
- vitamín E 6 mg/denná dávka - prispieva k spomaleniu procesov starnutia, zvyšuje tvorbu kolagénu, prispieva k rastu vlasov,
- Biotín - 50 µg/denná dávka - prispieva k zdraviu pokožky, nechtov a vlasov,
- Inulín - 500 mg/denná dávka napomáha vstrebávaniu vitamínov a kolagénu ako prírodného prebiotika.
Aké účinky môžete očakávať od konzumácie kávového kolagénu?
- VYPNUTEJŠIA PLEŤ: môže pomôcť zlepšiť elasticitu pokožky na celom povrchu tela, zvýšiť hydratáciu - spomaľuje proces starnutia, redukuje vrásky, ryhy a celulitídu.
- SILNEJŠIE VLASY: môže zlepšiť kvalitu vlasov - znížiť rednutie, zabrániť a zmierniť predčasné vypadávanie vlasov.
- SILNEJŠIE NECHTY: môže urýchliť rast nechtu, znížiť jeho fragmentáciu a zlepšiť jeho štruktúru.
- OCHRANA KĹBOV: dokáže posilniť vaše chrupavky, šľachy, väzy, kosti, zregenerovať svaly a spojivové tkanivo, predchádzať a znižovať bolesti kĺbov.
Odporúčanie : kolagén je potrebné dopĺňať pravidelne, na dennej báze. Pridajte si ho do svojej každodennej kávy alebo smoothie.
Dávkovanie: 1 polievková lyžica (10,5 g) alebo 3 čajové lyžičky denne. Dennú dávku môžete vypiť v 1 káve, alebo ak pijete viacero káv, môžete si ju rozložiť v priebehu dňa.
1. pripravte si svoju obľúbenú kávu alebo iný nápoj,
2. pridajte Coffee Collagen podľa chuti.
3. ľahko a jednoducho premiešame.
4. vychutnajte si kávu (alebo iný nápoj, mliečny kokteil, kakao) obohatenú o vitamínový kolagénový prášok a jeho priaznivé účinky. Pre maximálne využitie prijatého kolagénu prijímajte vitamín C do tela pravidelne, či už vo forme potravy alebo ako vitamín.
- Bojíte sa, že Coffee Collagen pokazí chuť vašej kávy? Nemusíš sa báť! Do kávy dostanete kolagén, ktorý nemá ŽIADNU pachuť, nehrudkuje, rýchlo a ľahko sa rozpúšťa a obsahuje vitamíny!
- Nebojte sa, horúca káva kolagén nezničí, kolagénová bielkovinová štruktúra sa môže začať poškodzovať až nad 150°C, teda pri oveľa vyššej teplote ako tá najhorúcejšia káva.
Skladovanie: Uchovávajte uzavreté, pri teplote 5-30 C, mimo priameho svetla a vlhkosti.