
- Dostupnosť: Skladom
- Kód produktu: MDM007
Ovocný koncentrát s bohato šťavnatou textúrou (prezýva sa aj pečený čaj). Má vynikajúcu arómu a plnú chuť brusníc, ríbezlí, višní, jabĺk a sliviek. Sladené fruktózou a stéviou. Dospelým bude chutiť s kvapkou alkoholu.
Ako chutí?
Jablko so škoricou je tradičná, klasická, hrejivá kombinácia chutí, navodzujúca pocit pohodlia a domácej atmosféry. Sladkosť a mierna kyslosť jablka krásne kontrastujú s teplými, zemitými a mierne pikantnými tónmi škorice.
Koľko nápojov z balenia pripravíte?
520 g šťavnatého čaju pohodlne vystačí na 10-15 porcií čaju do pohára alebo šálky 200–300 ml.
Čo je na našom Ovocí v fľaši také skvelé?
- 100% chuť ovocia (na 1 kg ovocia vo fľaši spotrebujeme až 6,1 kg ovocia)
- Originálne príchute a kombinácie
- Lisované za studena pre zachovanie maxima chuti a zdraviu prospešných látok
- Absolútne minimum cukru. Sladíme primárne väčšou dávkou ovocia, sladidlom či medom (spôsob sladenia je vždy uvedený na obale produktu)
- Vydrží oveľa dlhšie než skutočné ovocie
- Blesková a bezpracná príprava aj konzumácia
- Úplne bezpečná príprava aj pre najmenších (žiadne krájanie)
- Žiadny odpad = žiadny neporiadok v kuchyni
- Žiadne nepopulárne fázy prípravy nápoja (odstraňovanie hmyzu, vykôstkovanie)
- Horúce aj studené chutí fantasticky
- Recyklovateľné obaly (sklo, kartón)
Ako správne pripraviť Šťavnatý čaj a Ovocný punč?
Správne je to tak, ako to chutí práve Vám! Do šálky s objemom 200 ml – 300 ml dajte 2 lyžičky čaju a zalejte horúcou vodou. Ak je na vás nápoj príliš koncentrovaný, prilievajte vodu, až to bude „ono“. Ideálna teplota vody na prípravu šťavnatého čaju by mala byť maximálne 60-70°C. Táto teplota je dostatočne vysoká na to, aby sa uvoľnila ovocná aróma, ale zároveň nie je tak vysoká, aby došlo k degradácii citlivých vitamínov a antioxidantov.
Zloženie:
Jablko 55%, koncentráty: jablkový 20%, citrónový; pitná voda, cukor, zahusťovadlá: guma guar, alginát sodný; kyselina jablčná, extrakt škorice 0,4%, mletá škorica 0,2%, konzervant: sorban draselný; antioxidanty: askorban sodný, disiričitan sodný; sladidlo: steviol-glykosid; aróma.