
- Dostupnosť: Skladom
- Výrobca: Dia-Wellness
- Kód produktu: DW111
Zmes múky na prípravu bezlepkového piškótového cesta. Hotová piškóta je jemná, ľahučká a veľmi variabilná, hodí sa napríklad na rolády, keď ju potrebujete zrolovať, ale je perfektný aj ako základ na tortu.
Naše výrobky s logom bez lepku sú vyrobené v samostatnom závode, neobsahujú alergénne látky a nemôže dôjsť ku krížovej kontaminácii.
Zloženie: tapiokový škrob, zemiakový škrob, emulgátor: E 475, E 433, ryžová múka, zemiakový proteín, vláknina, zahusťovadlo: xantán, cukor, soľ
Nutričné hodnoty v 100 g výrobku:
- energia: 1655 kJ/392 kcal
- tuky: 7,6 g z toho nasýtené 0,0 g
- sacharidy: 78,4 g, z toho cukor 1,3 g
- vláknina. 3,7 g
- bielkoviny: 0,7 g
- soľ: 0,64 g
Použitie:
6 vajec zmiešame so 130 g bezlepkovej piškótovej múky, 120 g cukru, 80 g vody a pri vysokých otáčkach vyšľaháme do tuhej peny. Vylejeme do formy a pečieme pri 180 °C do zlatista.
Ingrediencie na tortový základ:
- 6 vajec
- 120 g náhrada cukru 1:1
- 1,2 dl vody
- 130 g bezlepkovej piškótovej múky
Suroviny vyšľaháme a naplníme do tortovej formy vystlanej silikónovým papierom na pečenie alebo vymastenej maslom. Piškótu pečieme pri 180 °C 20-25 minút.
Bezlepkový piškótový základ:
Ingrediencie:
- 3 vajcia
- 60 g náhrada cukru 1:1
- 0,4 dl vody
- 65 g bezlepkovej piškótovej múky
Suroviny na piškóty vyšľaháme a rozložíme na plech vystlaný silikónovým papierom na pečenie. Piškótu pečieme pri 180 °C 20-25 minút.
Skladovanie: Na suchom a čistom mieste.
Výrobca: m-GEL Hungary kft.
Krajina pôvodu: Maďarsko