Menu
MÔJ KOŠÍK

Dia-Wellness Bezlepková múka na piškóty 500g

Dia-Wellness Bezlepková múka na piškóty 500g
Dia-Wellness Bezlepková múka na piškóty 500g
  • Dostupnosť: Skladom
  • Výrobca: Dia-Wellness
  • Kód produktu: DW111
7.20 €

Zmes múky na prípravu bezlepkového piškótového cesta. Hotová piškóta je jemná, ľahučká a veľmi variabilná, hodí sa napríklad na rolády, keď ju potrebujete zrolovať, ale je perfektný aj ako základ na tortu. 

Naše výrobky s logom bez lepku sú vyrobené v samostatnom závode, neobsahujú alergénne látky a nemôže dôjsť ku krížovej kontaminácii.

Zloženie: tapiokový škrob, zemiakový škrob, emulgátor: E 475, E 433, ryžová múka, zemiakový proteín, vláknina, zahusťovadlo: xantán, cukor, soľ


Nutričné ​​hodnoty v 100 g výrobku:

  • energia: 1655 kJ/392 kcal
  • tuky: 7,6 g z toho nasýtené 0,0 g
  • sacharidy: 78,4 g, z toho cukor 1,3 g
  • vláknina. 3,7 g
  • bielkoviny: 0,7 g
  • soľ: 0,64 g

Použitie:

6 vajec zmiešame so 130 g bezlepkovej piškótovej múky, 120 g cukru, 80 g vody a pri vysokých otáčkach vyšľaháme do tuhej peny. Vylejeme do formy a pečieme pri 180 °C do zlatista.


Ingrediencie na tortový základ:

  • 6 vajec
  • 120 g náhrada cukru 1:1
  • 1,2 dl vody
  • 130 g bezlepkovej piškótovej múky

Suroviny vyšľaháme a naplníme do tortovej formy vystlanej silikónovým papierom na pečenie alebo vymastenej maslom. Piškótu pečieme pri 180 °C 20-25 minút.


Bezlepkový piškótový základ:

Ingrediencie:

  • 3 vajcia
  • 60 g náhrada cukru 1:1
  • 0,4 dl vody
  • 65 g bezlepkovej piškótovej múky

Suroviny na piškóty vyšľaháme a rozložíme na plech vystlaný silikónovým papierom na pečenie. Piškótu pečieme pri 180 °C 20-25 minút.

Skladovanie: Na suchom a čistom mieste.

Výrobca: m-GEL Hungary kft.  

Krajina pôvodu: Maďarsko

Na našej webovej stránke používame cookies, aby sme zaistili lepšiu užívateľskú skúsenosť. Prehliadaním tejto webovej stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Zásady ochrany osobných údajov.